Sexleksaker Kundtjänst

 

 

Pjur Original


H2O Viking

LELO Lily

 

Fleshlight


Waterproof fingerfun

Sexleksaker för honom / Penisring

Basic Double Ring i gruppen Sexleksaker för honom / Penisring hos DrLove.se (90DR34)
Basic Double Ring

Basic Double Ring

199kr
Artnr:
90DR34
Lagerstatus:
Frakt:
Omdöme:
Drivkraft:2 st knappcellsbatterier (4 st på köpet)
Material:Gel
Böjlighet:Stretchig
Totala längd :Inre diameter: 3 cm resp. 2,5 cm
Vibrationsstyrka:Medel
Ljudnivå:Låg

Info Ge ditt omdöme Blogga

Produktbeskrivning

En lite mer avancerad penisring. Den övre mindre ringen sitter vid penis rot. Uppåt sitter då den lilla klitorisstimuleande fliken. Den större ringen trär du över pungen. Resultatet blir då att vibrtorn hamnar mellan penis och pung. Vibratorn styrs genom en knapp på/av. Materialet är mycket stretchigt och passar sådeles alla storlekar på penis.

Fakta om penisring
Penisringens placering är oftast vid penis rot. Ringen klämmer åt och gör att blodet som strömmar till penis vid erektion inte strömmar ut lika snabbt. Följden av detta resulterar i ett kraftfullare stånd som varar längre.

Penisringar finns i många olika material, utföranden och storlekar. Att storlekar och material varierar beror på att just du ska finna en ring som klämmer åt bra för dig. Vissa ringar kan tyckas vara mycket stora, dessa ringar används för att träs över pungen. Att ha flera ringar samtidigt kan behövas för att få den perfekta känslan. Glidmedel kan vara bra för att få ringen på plats.

Syftet med att använda en penisring varierar. Vissa använder den för att de har erektionsproblem andra för att den åtklämmande känslan gör att de känns som att de kan hålla tillbaka utlösningen längre. De allra flesta använder dock penisringen som en sexleksak. Penis blir ådrig och ser då större ut och orgasmen känns för många intensivare. Idag har många av penisringarna även en liten vibrator, detta gör penisringen till en skön sexleksak även för henne då vibratorn stöter mot klitoris vid samlag.Kom ihåg Glidmedel och andra tillbehör:

Wet platinum silikon 120 gram
Silikonbaserat glidmedel fån USA.
179kr
Lagerstatus:
 
Shiatsu water 50 ml
Mycket prisvärt vattenbaserat glidmedel.
99kr
Lagerstatus:
 
Joujou Citrus
En frisk doft i läcker förpackning.
149kr
Lagerstatus:
 
Aroma Therapy Romance
Aromaterapi massageolja i en klass för sig.
249kr
Lagerstatus:

Du har ännu inte lagt några varor i din varukorg.


Copyright © 2010 Drlove AB
Information | Kontakta oss