Sexleksaker Kundtjänst

 

 

Pjur Original


H2O Viking

LELO Lily

 

Fleshlight


Waterproof fingerfun

Sexleksaker för honom / Penisring

Cockage i gruppen Sexleksaker för honom / Penisring hos DrLove.se (90DR43)
Cockage

Cockage

149kr
Artnr:
90DR43
Lagerstatus:
Frakt:
Omdöme:
Material:Se nedan
Böjlighet:Se nedan
Totala längd :Se nedan

Info Ge ditt omdöme Blogga

Produktbeskrivning

Denna penisring kopplar du ihop genom en klickfunktion. Du kopplar ihop den direkt på penis och pung. För att beskriva hur den ska sitta så benämner vi ringarna A, B och C. Den stora ringen A sitter över penisroten och in under pungen. Ring B sitter endast runt punger och ring C sitter slutligen som en vanlig penisring runt penis vid roten. En blid på förpackningen visar tydligt hur den ska sitta. Denna cock cage kan vara lite pysslig att lista ut hur ringarna ska sammanfogas. Storleken passar de flesta och kan justeras något. Själva ringarna som bildas är inte alls töjbara som en vanlig svart gummiring är.

Fakta om penisring
Penisringens placering är oftast vid penis rot. Ringen klämmer åt och gör att blodet som strömmar till penis vid erektion inte strömmar ut lika snabbt. Följden av detta resulterar i ett kraftfullare stånd som varar längre.

Penisringar finns i många olika material, utföranden och storlekar. Att storlekar och material varierar beror på att just du ska finna en ring som klämmer åt bra för dig. Vissa ringar kan tyckas vara mycket stora, dessa ringar används för att träs över pungen. Att ha flera ringar samtidigt kan behövas för att få den perfekta känslan. Glidmedel kan vara bra för att få ringen på plats.

Syftet med att använda en penisring varierar. Vissa använder den för att de har erektionsproblem andra för att den åtklämmande känslan gör att de känns som att de kan hålla tillbaka utlösningen längre. De allra flesta använder dock penisringen som en sexleksak. Penis blir ådrig och ser då större ut och orgasmen känns för många intensivare. Idag har många av penisringarna även en liten vibrator, detta gör penisringen till en skön sexleksak även för henne då vibratorn stöter mot klitoris vid samlag.

Kom ihåg Glidmedel och andra tillbehör:

Wet platinum silikon 120 gram
Silikonbaserat glidmedel fån USA.
179kr
Lagerstatus:
 
Shiatsu water 50 ml
Mycket prisvärt vattenbaserat glidmedel.
99kr
Lagerstatus:
 
Joujou Citrus
En frisk doft i läcker förpackning.
149kr
Lagerstatus:
 
Aroma Therapy Romance
Aromaterapi massageolja i en klass för sig.
249kr
Lagerstatus:

Du har ännu inte lagt några varor i din varukorg.


Copyright © 2010 Drlove AB
Information | Kontakta oss